Wij helpen je graag op (de) weg
Wij zijn een bergings- en garagebedrijf.
  • In- en verkoop
  • Reparatie en onderhoud
  • APK
  • Uitlijnen
  • Zomer- en winterbanden
  • Uitlaten

Bergingsbedrijf

Keizer Autoberging is sinds 1965 hèt aanspreekpunt als het gaat om het bergen van voertuigen in  Groningen en Drenthe, nationaal & internationaal transport en pechhulp van alle soorten voertuigen. We hebben ruime ervaring met het takelen, slepen en bergen van personenauto's en andere soorten voertuigen. Tevens beschikken over materieel en manschappen voor de facilitaire dienstverlening.

Bel 0599 - 61 88 00
(Nooddienst 24/7 bereikbaar.)

Hieronder vindt u meer informatie over wat te doen wanneer uw auto moet worden afgesleept of reeds afgesleept is in de provincies Groningen of Drenthe.

Wat te doen bij een ongeval

Als bestuurder van een voertuig houdt u er meestal geen rekening mee dat u bij een ongeval betrokken kunt raken.
De kans dat dit gebeurt is natuurlijk altijd aanwezig. Heeft u een bergingswagen nodig bij een ongeval of zit u vast op of naast de openbare weg?

Autopech

Sinds enkele jaren zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van pech aan alle soorten auto's en vrachtauto's. Onze hulpverleners zijn hiervoor gediplomeerd (1e monteur of gelijk niveau). Zij kunnen, door jaren ervaring in onze eigen werkplaats, u tevreden en betrouwbaar weer snel op weg helpen.

Transport nodig?

Ook verzorgen wij transport van alle soorten voertuigen, van licht tot zwaar. Tevens kunnen we andere goederen vervoeren op de plateau wagens of dieplader tot maximaal 35 ton. Het vervoer is mogelijk voor zowel binnen als buiten Nederland.